Winnaar prijsvraag september

Niet minder dan zeven notarissen moesten er aan te pas komen om de landelijke trekking van de prijsvraag van September zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. De prijs loog er dan ook niet om! En uiteindelijk is er dan ook een winnaar uitgerold. Het antwoord op de vraag was “Fast Freddie” en maar liefst 36% van alle 794.358 inzenders hadden dit goed. Echter, de eerste prijs gaat naar niemand minder dan: Martijn vd Plus uit Herpen!

Martijn gefeliciteerd, de overheerlijke Groningse peperkoek komt naar je toe.
(correspondentie over de uitslag is uiteraard mogelijk, maar totaal zinloos.)

Door het enorme succes hebben we natuurlijk weer een nieuwe prijsvraag voor jullie bedacht. Dus daar gaat ie:

Welke Linkebäller viel ooit in een 70 meter diep ravijn, brak daarbij beide knieën, een pols en een enkel, naaide zijn afgerukte wijsvinger er op eigen kracht weer aan, trok zich vervolgens met fiets en al aan 1 hand weer omhoog, en wist uiteindelijk nog met speels gemak de rit te winnen?

a) Koentador
b) Casey ‘No Brakes’
c) Henk Baars
d) Marvin Gaye

Mail uw oplossing naar dieherpselinkeballer@live.nl. De winnaar maakt kans op een door alle Linkebäller gesigneerde Max Havelaar banaan. Veel succes.

2 Comments
  1. Ik las ergens op webwereld dat jullie mailservers overbelast waren. Vrees dat mijn inzending dan ook niet is doorgekomen. Desondanks mijn felicitaties voor Martijn van de Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*