Update vanaf de worldgames!

Linkeballer in de sneeuw

Het complete linkebäller team vanmiddag in de sneeuw!!

Zo! We zijn er! Gisteravond na veel fileleed en ontzettend veel regen zijn we aangekomen in Hinterglemm. Het weer leek heel aardig, temperatuur was goed en het was droog, maar niet voor lang. Rond elf uur gisteravond is het gaan regenen hier en dat doet het op het moment van dit schrijven nog steeds. Onafgebroken!

Na een rustig nachtje hebben we vanmorgen, gezien de weersomstandigheden, besloten alle trainingen voor vandaaag af te lasten en te voet de boel een beetje te verkennen. Dus werd de lift naar de “Ostgipfel”, één van de te bedwingen toppen in de marathon morgen, genomen. Boven aangekomen sloeg de schrik goed in de benen, want het sneeuwde! Het sneeuwde flink en er lag ook al een redelijk pak! Dat belooft niet veel goeds voor morgen, zeker gezien de weersberichten voor de marathondag nog slechter zijn en er zelfs morgenvroeg ook sneeuw verwacht wordt in het dal.

Also, we wachten de briefing vanavond af. Gestart wordt er hoe dan ook morgen, maar hoe de uitkomst zal zijn en of de complete marathon ook daadwerkelijk gereden gaat worden, dat hangt voor een groot gedeelte van de omstandigheden af.

We houden u op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*