Nog één nachtje slapen!

Morgen is het dan eindelijk zo ver. Vroeg in de morgen zullen Die Herpse Linkebäller de reis naar Saalbach-Hinterglemm aanvangen om aldaar deel te nemen aan de Worldgames of Mountainbiking. Maandenlang is naar dit moment toegewerkt door onze helden. Duizenden kilometers zijn er in de wijde omgeving gemaakt. Honderden kilo’s pasta zijn verorberd en evenzoveel liters water, Aquarius, Isostar en Powerbar naar binnen gekloekt. Ook tientallen dozen energierepen gingen er doorheen, allemaal met maar één doel voor ogen: aanstaande vrijdag en zaterdag zo goed voorbereid mogelijk aan de start van de cross-country en de marathon te kunnen verschijnen. Casey No Brakes, Fast Freddie en Koentador staan er momenteel erg goed voor. Geen van drieën heeft zich ooit zo fit en in vorm gevoeld als nu, dus niets staat succes nog in de weg!

Voor diegenen die zich aangemeld hebben voor de supporter-busreis: De bussen (6 stuks) vertrekken donderdagmiddag om 13.00 uur vanaf het Alard van Herpenplein in Herpen. u wordt vriendelijk verzocht een half uurtje eerder aanwezig te zijn. De bij de reis behorende lunchpakketten en supportershirts zullen dan uitgereikt worden. Tegen het nachtelijke uur is de verwachte aankomst bij het hotel in Saalbach, zodat u nog net genoeg slaap kunt pakken om uw idolen vervolgens vrijdagmorgen al vol vuur aan te moedigen tijdens de cross-country race. De terugreis staat zaterdag gepland direct na de huldiging en feestelijkheden. Uiteraard zal er nog voldoende gelegenheid zijn om de Linkebäller persoonlijk te ontmoeten en te feliciteren.

Maar, hoor ik u denken, is het na komend weekend dan afgelopen met de Herpse Linkebäller. Ik kan u gerust stellen met een hardgrondig Neen! Het doel voor volgend jaar is alweer vastgesteld. Naast de nodige toerritten en marathons in de nabije omgeving van het vertrouwde nest, gaan de jongens zich komende winter weer voorbereiden op de Sella Ronda Hero. Een nog iets langere marathon dan die in Oostenrijk, met nog meer hoogtemeters (82 km, 4200 hm). Of zoals de organisatie het zelf omschrijft op hun website:
EUROPE’S HARDEST MOUNTAIN BIKE RACE IN THE HEART OF THE AMAZING DOLOMITES…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*