Linkeballer weer naar Worldgames!

Casey Nobrakes en Koentador aan de start van de XC tijdens de Worldgames 2011

Vanaf vandaag is het officieel: Die Herpse Linkebäller staan weer ingeschreven voor de Worldgames of Mountainbiking. Dit jaar vinden deze wereldkampioenschappen voor hobby-mountainbikers plaats van 30 augustus tot en met 2 september.  De 14e editie van dit schitterende evenement kan zich dus weer verheugen op de deelname van de Herpse helden en hun meeereizende supportersschare.

Voor de mannen uit Herpen kan er dus weer gericht getraind gaan worden richting Oostenrijk. De disciplines waarin gestreden gaat worden zijn hetzelfde als vorig jaar: Fast Freddie en Koentador zullen zich beperken tot de Crosscountry en de Marathon, terwijl Casey Nobrakes zich ongetwijfeld weer onsterfelijk zal maken door ook de duizelingwekkende Downhill voor zijn rekening te nemen. U kunt de heren terugvinden in de startlijst op de website van de Worldgames.

Uiteraard blijven we jullie hier op de hoogte houden van de trainingsvorderingen en supportersacties, dus blijf ook vooral de komende maanden deze site in de gaten houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*