De Worldgames zijn begonnen

Vanmorgen ging het dan eindelijk los! Waar al geruime tijd naartoe is geleefd en getraind is nu eindelijk begonnen. Onder steeds beter wordende weersomstandigheden begon Casey No Brakes vanmorgen om 10.30 uur al aan zijn downhill avontuur. Omdat hij de enige Linkebal was in deze discipline ging dus ook automagisch het clubkampioenschap Downhill naar hem.
Ondertussen had Koentador het XC parcours al verkend. Om 13.00 uur starte deze wedstrijd met aan de start slechts twee Linkebäller: Casey & Koen. Onder luid gejuich van alle meegereisde supporters gingen ze enthousiast van start. Iets te enthousiast in het geval van de heer No Brakes, die het dan ook na 1 rondje al liet afweten. Koenador trapte nog een paar rondjes langer door, waardoor het clubkampioenschap in deze discipline naar deze held ging.
Helaas ook slecht nieuws: wegens onverklaarbare krampen en pijnen (waarvan in het algemeen wordt gedacht dat deze vooral van psychische aard zijn) is publiekslieveling Fast Freddie tot ieders teleurstelling nog niet aan fietsen toegekomen. Op dit moment wordt er echter met man en macht gewerkt om hem morgen toch aan de start van de marathon te doen verschijnen!
Meer verslagen en foto’s volgen snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*