Er wordt weer voluit getraind!

Casey NoBrakes in het regenachtige Limburgse heuvelland

Inmiddels is het alweer half juli en op het moment van schrijven zijn er nog 45 dagen te gaan naar de Worldgames in Saalbach-Hinterglemm. Dus, hebben de Linkebäller de trainingsschema’s weer voor de dag gehaald en zijn de mannen weer volop aan het werken aan een topconditie. “Kan die nog beter dan?”, hoor ik u denken. Waarschijnlijk niet, maar het wordt toch geprobeerd!

Daar de Herpse helden alledrie zo hun eigen kwaliteiten hebben, wordt er vooral op individueel vlak getraind, maar komen de mannen elkaar ook wel eens spontaan tegen tijdens een rondje afzien. Dat dat dan ook wel eens kan resulteren in een valpartij waarbij de pikkers niet weten hoe snel plaats te maken voor één van de fietsende adonissen, wordt uiteraard onder hartelijk gelach begroet! 🙂

Enfin, ieder kiest dus zijn eigen traject met als uiteindelijke doel om als eerste Linkebäller de streep van de marathon in Hinterglemm te passeren. Zo vertrok Casey naar het Zuid-Limburgse Gulpen om daar te werken aan zijn (achtergebleven) klimkwaliteiten. FastFreddie stelde voor zichzelf de ultieme duurtraining samen en besloot om in één dag het complete Pieterpad af te leggen op zijn (toen nog) blinkende Barry-bike. En Koentador werkt ondertussen interval-, tempoduur- en duurtrainingen af in het eigen Brabantse land.

Dat het weer niet echt meewerkt is voor het geharde fietsende trio totaal geen probleem, sterker nog, door de vele kilometers in de stromende regen wordt er ook gedacht aan deelname aan de Olympische Spelen in Londen, en dan specifiek aan het onderdeel 200 meter schoolslag!

Voorlopig zijn de heren dus druk aan het trainen. Schrik dus niet als u, waar dan ook, een modderige rode flits voorbij ziet schieten, dat moet een Linkebäller zijn geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*