Teampresentatie 14 augustus Zeddam

Gisteren was het dan eindelijk zover. De nieuwe tenues en de definitieve Linkebäller-line-up voor de Worldgames zouden in Gulpen gepresenteerd worden aan de buitenwereld. Echter, door verschillende omstandigheden werd besloten om uit te wijken naar Zeddam.
Onder luid gejuich van de in grote getalen toegestroomde supporters en pers verschenen onze jongens voor het eerst in het openbaar met de nieuwe shirts strak om hun afgetrainde torso’s. Na de eerste feestelijkheden en de verplichte fotomomentjes werd besloten om het nieuwe materiaal ook maar meteen in de praktijk te testen. Ondanks dat het weer niet echt meezat gingen de Linkebäller op pad over de zeer modderige paden van het rondje Zeddam.
Het eerste rondje gaf het vertrouwde beeld van onze helden zoals we dat gewend zijn, maar het was het tweede rondje dat voor de verassingen zorgde. Fast Freddie bleek het eerste rondje een ware Linkebal en heeft vanaf de eerste meters in het tweede rondje de kop gepakt, om die vervolgens niet meer af te staan. De overige Linkebäller stonden perplex en er werden zelfs dingen gefluisterd over het grote D-woord!
Ondanks dat de modder het schakelen op den duur zowat onmogelijk maakte, werd het een prachtige dag op een schitterend parcours. Nu op naar de Top Cauberg Challenge volgende week!

Die Herpse Linkebäller Teamfoto

Bij MTB route Zeddam werden de nieuwe tenues aan het massaal toegestroomde publiek getoond.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*