Linkebäller Update

mecHet is alweer even geleden dat u van ons gehoord heeft, daarom een korte update.
Het heldenteam is weer helemaal up-to-date qua materiaal. Fast Freddie & Koentador zijn voorzien van nieuwe fietsen en zullen de slecht-materiaal-kaart niet meer kunnen uitspelen. De afgelopen weken zijn de fietsen en berijders uitvoerig getest in binnen- en buitenland en meer dan o.k. bevonden.

Achter de schermen is er ook begonnen met de initiatie van een nieuw, bijna-reserve-aspirant-lid, genaamd “Triple P”. Alhoewel hij nog heel wat training voor de boeg heeft en de financiering van het eventuele lidmaatschap nog niet helemaal rond heeft, lijkt deze mysterieuze nieuwkomeling zijn draai toch al aardig te kunnen vinden in de exclusieve Linkebällerkringen.

Binnekort op de agenda het teamuitje. Datum en locatie blijven strikt geheim, omdat de heren een gezellig onderonsje willen beleven. Fans komen dan weer aan bod op 27 juni as. Op en rond de Wijchense berg in, jawel, Wijchen, zullen zij wederom de kans hebben om hun helden te aanschouwen tijdens de Mini Enduro Cup. Omdat de locatie van dit evenement zich slechts op enkele kilometers bevindt van de Linkebäller-thuisbasis, zullen er vanuit het team geen fanreizen georganiseerd worden. Wellicht dat de fanclubafdelingen Noord en Oost dit nog op zich gaan nemen, maar dat verneemt u dan via de u bekende kanalen.

Voorlopig wordt er in ieder geval druk getraind, dus de kans is groot dat u binnenkort één of meerdere Linkebäller in het wild tegenkomt. Succes daarmee! 🙂

PS. Zelf ook meedoen met de Mini Enduro Cup, en je meten met je grote voorbeelden? Inschrijven kan hier!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*