In en om Herperduin

herperduin

Een blik op Herperduin.

Op zondag 30 oktober a.s. organiseert T.W.C. Coppi uit Herpen haar jaarlijkse ATB/Veldtoertocht ‘In en om Herperduin’ . De route loopt voornamelijk door het natuurgebied herperduin en voor een deel door de maashorst. Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende afstanden, te weten 25 en 45 km. Op de pauzeplaats worden de deelnemers voorzien van thee en soep.

De tocht wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie. Deelnemers kunnen zich tussen 8.30 en 10.00 uur inschrijven bij Cafe Thekes, Alard van Herpenplein 9 te Herpen. Dit is tevens de start en finish plaats. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00, leden van de NTFU krijgen op vertoon van de ledenkaart € 1,00 korting. Voor verdere informatie over de tocht kunt u terecht bij T.W.C. Coppi, tel. 0486-413423 of 0486-420389

Jaja, klopt helemaal, bovenstaand stukje is integraal overgenomen van de website van TWC Coppi. Maar… Uiteraard is dat niet zomaar gedaan. Herpen (en Herperduin) is namelijk de thuishaven van de door u zo geliefde Linkebäller. Vele honderden, zo niet duizenden, trainingskilometers werden door het illustere drietal al afgelegd ‘in en om Herperduin’. Benieuwd als de heren zijn of er nog een paadje in de route zit dat nog niet door een Linkebäller is bereden, zullen uw helden dan ook zeker acte de présence geven as. zondag.

Voor de trouwe supporters zijn er inmiddels de nodige voorzieningen getroffen, zoals:

  • Speciale parkeerplaatsen buiten het dorp met pendeldienst;
  • Verschillende ruim bemeten en overdekte tribunes langs het parcours;
  • Meet en greet met Die Herpse Linkebäller onder het genot van een plakje Grunninger koek (meegebracht door die ene Linkebäller!);
  • Muzikale ondersteuning door dweilorkest “De Bok van het Dak” uit Westerzwaag;
  • Herinneringsshirt voor alle  leden van de fanclub;

Rond half negen in de morgen zullen de mannen aan de start staan voor de 45 kilometer. Vergeet u niet dat de nacht ervoor de klok een uur teruggezet wordt?! Tot dan!!

One Comment
  1. Hoi Linkeballer,
    kei moi da gullie het thuispubliek niet vergeet en ondanks alles met bei oe voeten op de grond blijft staan. Wij zijn er zondag ok bij met de nodige soep en lekkers. Tot zondag!
    PS: wa kost die peperkoek uit Groningen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*