Gezocht: Sponsors

Sponsors gezocht!

Sponsors gezocht!

Allereerst en natuurlijk, ook al is het officieel niet meer toegestaan, namens het complete Linkebäller team de allerbeste wensen voor 2013 en dat het maar een gelukkig, gezond en sportief jaar mag worden!

En een sportief jaar gaat het zeker worden voor Die Herpse Linkebäller. Na nu een paar jaar wat aangerotzooid te hebben, is het de hoogste tijd om de dingen wat serieuzer aan te gaan pakken. In plaats van het hele seizoen te richten op die ene marathon in Oostenrijk, wordt dit seizoen een aaneenschakeling van marathons en evenementen. Naast uiteraard deelname aan de Worldgames in Hinterglemm, wordt dit jaar onder anderen de SforZ ROSE Marathon Cup (7 marathons in NL, België & Duitsland) en de Sellaronda Hero aan het programma toegevoegd. Dat betekent dat de heren flink wat meer kilometers zullen maken, wat weer inhoudt dat er ook flink veel remblokjes, binnen- en buitenbanden, kettingen, cassettes, remkabels, helmen, shirts, broeken, en wat al niet meer, vervangen zullen moeten worden. Om nog maar te zwijgen van de reiskosten en het verzorgen van de inwendige mensch. En da kost geld! Alles bij elkaar opgeteld, véél geld!

En daarom zoeken wij sponsors! Bedrijven die in ruil voor promotie, mtb-kleding en/of mtb-onderdelen en/of een geldbedrag beschikbaar willen stellen zodat de Herpse helden dit jaar een ongeevenaard aantal kilometers op de klokken kan zetten. Tot op zekere hoogte (jaja, ook de Linkebäller hebben zo hun grenzen) is alles bespreekbaar en is ook alles welkom.

Dus: Wilt u uw bedrijf internationaal promoten tijdens diverse mtb evenementen? Of vindt u dit gewoon een erg sympathiek mountainbike clubje? Neem dan zsm contact op met sponsoring@dieherpselinkeballer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*