Die Linkebäller naar Esneux!

esneuxAlhoewel er door sommigen nog hard aan de conditie gewerkt zal moeten worden, komt het eerste evenement van 2015 toch alweer met rasse schreden dichterbij. 15 maart aanstaande zal 66,667% (afgerond op duizendsten) van Die Herpse Linkebäller namelijk acte de présence geven in Esneux om deel te nemen aan de Easyphone Enduro d’Esneux.
Een, als het goed is, laagdrempelig enduro evenement georganiseerd door niemand minder dan Patric Maes.

Uiteraard is het voor de fans weer mogelijk de wedstrijd te bezoeken. Dat kan op eigen gelegenheid, maar ook georganiseerd. Prijzen en opstapplaatsen zijn op het moment van schrijven nog niet bekend, maar er zal  onder begeleiding van de overige 33, 333% (afgerond op duizendsten) Linkebäller en onder het genot van een hapje en drankje in een relaxte sfeer heen en terug gereisd worden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn laat dan een berichtje achter onder deze post, of neem direct contact op met organisator Fast Freddie. Let op: Wees er snel bij, want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar!

Tot ziens in Esneux! En om al een beetje een beeld te hebben van wat er te wachten staat, hieronder een impressie van vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*