Agenda en doelen 2012

Ook in 2012: De Worldgames!

Nu de Worldgames achter de rug zijn en de dagen zo kort beginnen te worden dat uitgebreide doordeweekse avondtrainingen niet meer tot de mogelijkheden behoren , gaan de Linkebäller in de wintermodus. Niet dat er niet meer gefietst gaat worden. Integendeel! Verschillende toertochten zullen de komende maanden worden verblijd met de komst van uw helden en er staan inmiddels ook al wat stageweekendjes bij onze oosterburen in de planning. Ook zijn er al een paar doelen gesteld voor 2012. Nog niet alles is zeker, maar dat de Herpse mountainbikers weer acte de présence zullen geven op de 14e Worldgames in Saalbach-Hinterglemm staat al als een paal boven water!

Voor de rest van dit jaar zijn nog niet alle beslissingen genomen. Voor zondag 2 oktober as. wordt er nog getwijfeld tussen de 100km in Eersel en de Hel van Zuid-Limburg. Qua naam en omgeving gaat de voorkeur uit naar de laatste, maar een hartelijk contact tijdens de Worldgames met enkele leden van TWC De Contente maken dat Eersel nog lang niet uitgesloten is.

Op zondag 30 oktober zullen de mannen op zeker deelnemen aan “In en om Herperduin” mtb-tocht in de prachtige omgeving van hun eigen dorp, georganiseerd door TWC Coppi. Er zijn hier inmiddels al maatregelen getroffen om de verwachte grote aantallen supporters in goede banen te kunnen leiden. De kans is groot dat er ook een meet & greet georgaiseerd gaat worden en dat u de kans krijgt om een keer dicht bij u helden te zijn en ze het hemd van het lijf te vragen (niet letterlijk graag!).

Tussendoor zullen er vooral toerritten op zaterdag gereden worden ivm andere sportieve zondagse verplichtingen.

Een andere noemenswaardige gelegenheid is er nog medio november. Dan zal er in de nieuwe thuishaven van Fast Freddie een groot Linkebäller-supportersfeest gegeven worden. Alle registers worden dan opengetrokken. Zo is er al een zeer uitgebreid en exclusief koud en warm buffet geregeld, zullen er diverse bands optreden (tipje van de sluier: grote band uit Ierland met een korte naam) en zal er ook voor de kinderen voor vermaak gezorgd worden. Er zijn nog onderhandelingen gaande met de stad Groningen, die graag van de gelegenheid gebruik wil maken voor promotionele doeleinden. Waarschijnlijk gaat dan dus het hele noorden op zijn kop. Kortom, dat mag u niet missen!! Over precieze data en locaties houden we u via deze site op de hoogte!

3 Comments
 1. Geachte fietsheren,

  Ik wil volgaarne een tweetal fietsevenementen onder jullie aandacht brengen waar wij Hellemonders acte de présence zullen geven;
  Op 2 juni zullen wij ons begeven naar Zuid Limburg voor Limburg mooiste, die willen wij wel es zien natuurlijk!
  Daarnaast zijn we van plan om ergens een weekend in september Alpe d’Huez te gaan beklimmen, gewoon op de weg met onze mtb. Die 35 minuten van Il Elefantino zullen er wel niet aan gaan, maar gezellig wordt dat vast wel! Donderdag heen, zondag terug.
  Misschien ook iets voor de linkebäller?

  Groet uit het zonnige, maar ook enigszins frisse zuiden!
  Robo Coppi

 2. Goed plan Rob! 2 juni zijn we erbij wat mij betreft. Uiteraard wel voor de volle 110km; mooie training voor de Worldgames, waar jullie ook erg welkom zijn om mee te gaan! Alpe d’huez kijke we tzt dan wel weer… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*