Lid worden?

Na het lezen van al het moois op deze website kunnen we ons voorstellen dat je ook graag bij onze club wilt horen. Dat kan!

Als nieuw lid kun je je persoonlijk aanmelden bij een van de huidige leden. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen een inschrijfformulier (14 pagina’s) thuisgestuurd. Nadat dit volledig ingevuld geretourneerd is, zal het formulier beoordeeld worden door de ballotagecommissie.
Indien goedgekeurd door de ballotagecommissie dien je binnen 5 werkdagen na goedkeuring de contributie à  € 1264,95 (per jaar) te voldaan hebben.

Nadat de penningmeester bevestigt dat het geld binnen is word je uitgenodigd voor een fitheidtest. Mocht in deze test blijken dat je alsnog niet voldoet, kun je geen lid worden van Die Herpse Linkebäller, de contributie kan dan ook niet meer worden teruggestort, dat ben je dus kwijt!

Slaag je wel voor de fitheidtest dan behoor jij voortaan tot dit exclusieve clubje van diehard mountainbikers. Je ontvangt een teamshirt en een gevulde bidon en mag samen met het team deelnemen aan al de toekomstige avonturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*